Puur genieten in Ittersum

Verkoopinformatie

Verkoopproces

Je hebt interesse in een woning in Zuiver Zuid. Maar hoe gaat de aankoop van een
woning in dit Zwolse plan nou precies in zijn werk? En wat staat je de komende tijd
te wachten? Wij hebben het voor je inzichtelijk gemaakt in een stappenplan.

Trento® Comfortabele Woning

Met een nieuwbouwwoning in Zuiver Zuid kies je voor wonen op een prachtige plek in een geweldige stad. Maar je kiest ook voor bijzonder wooncomfort. In een woning met allerlei voorzieningen voor een behaaglijk en gezond binnenklimaat. Een woning die we bij Nijhuis Bouw niet voor niets de Trento® Comfortabele Woning hebben genoemd.

Huisautomatisering

Bij Nijhuis Bouw bouwen we niet zomaar. We bouwen voor de toekomstige bewoners. Elke woning moet voldoen aan de verwachtingen van de mensen die erin gaan wonen. Daarom kun je kiezen uit verschillende pakketten op het gebied van huisautomatisering.

Luxe keuken

Bij een bijzondere woning hoort een bijzondere keuken. Een keuken die uitstraalt wie u bent en waar u voor staat. Alle woningen en appartementen in Zuiver Zuid worden opgeleverd inclusief een luxe keuken én inbouwapparatuur.

Badkamer

Lekker tot rust komen in je luxe badkamer. Het leukste aan een nieuwbouwwoning? Dat álles lekker nieuw en in jouw smaak is! Je woning wordt
opgeleverd inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk. Jouw eigen home-spa waar je helemaal tot rust komt. Bekijk hier meer informatie per woningtype.