Puur genieten in Ittersum

Alle woningtypes zijn inmiddels verkocht

Type K: appartement

Het karakteristieke, kleinschalige appartementsgebouw vormt de entree van het plangebied. Met een bouwvolume van slechts 3 lagen, past het gebouw perfect in zijn omgeving. De 8 appartementen zijn gevarieerd en bieden voor elk wat wils.

Type A: twee-onder-een-kapwoning

Halfvrijstaand wonen met een markante dwarskap én standaard een ruime dakkapel: dat betekent extra veel leefruimte op de 2e verdieping! Van deze charmante, halfvrijstaande woning zijn er slechts 2: één met aangebouwde garage en één met een garage in de achtertuin.

Type B en B’: twee-onder-een-kapwoning

Deze halfvrijstaande woning aan het begin van het plangebied, biedt genoeg ruimte voor het hele gezin. De woning heeft een aangebouwde garage, een fijne tuin én een parkeerplaats op eigen terrein. De zij-ingang zorgt voor extra privacy.

Type C: twee-onder-een-kapwoning

Royale, halfvrijstaande woning op een heerlijke plek. Je woont direct aan de speeltuin en hebt daardoor een gezellig, maar vooral vrij uitzicht. Met een beukmaat van 6,3 meter is de woning extra breed: dat betekent nog meer ruimte om te genieten!

Type D: vrijstaande woning

Dit is de enige vrijstaande woning van het project. Uniek in zijn soort, en niet alleen omdat het de enige is. De architectuur is opvallend en de plek ideaal. Een zee van licht en een vrij uitzicht, maken van deze woning een heerlijk leefplek.

Type E: hoekwoning

Klassieke gezinswoning met een heerlijke ligging en volop privacy. Je woont hier met een speeltuin in de achtertuin. Garantie voor een gezellig, groen en vrij uitzicht én altijd voldoende speelkameraadjes in de buurt!

Type F en F’: tussenwoning

In deze gezinswoning voelen de kinderen zich vast helemaal thuis. Ze hoeven maar naar buiten te kijken om te zien of hun vriendjes in de speeltuin zijn! Bovendien heb je een lekkere tuin met, handig voor de fietsen en skateboards, een berging.

Type G: hoekwoning

Deze fijne hoekwoning staat aan de rechterkant van het plangebied, achter het kleinschalige appartementsgebouw. Door de ligging op de hoek, heb je een vrij uitzicht en voldoende privacy.

Type H: tussenwoning

In en om deze tussenwoning vind je alles wat je nodig hebt: een fijne tuin met berging, een tuingerichte woonkamer, straatgerichte keuken, 3 slaapkamers en een vrij in te delen zolderverdieping. Een prima plekje voor jou en je gezin!

Type I: extra diepe tussenwoning

Deze tussenwoning, waar er maar twee van zijn, is bijzonder want hij is extra diep. Met een diepte van 10,5 m heb je nóg meer leefruimte! De dwarskap zorgt daarbij ook nog eens voor extra ruimte op de verdiepingen.

Type J: seniorenwoning

Deze twee woningen zijn helemaal voorbereid op de toekomst. Met de mogelijkheid om te wonen, te slapen en te baden op de begane grond, is dit een ideale plek voor senioren of mensen die slecht ter been zijn.

Vogelvluchten

Zuiver Zuid ligt aan de Nieuwe Deventerweg, ter hoogte van huisnummer 24 (oude boerderij). Vanaf deze weg kom je de wijk Zuiver Zuid binnen. De precieze locatie vind je op deze vogelvluchten.