Puur genieten in Ittersum

Luxe keuken

Bij een bijzondere woning hoort een bijzondere keuken. Een keuken die uitstraalt wie u bent en waar u voor staat. Alle woningen en appartementen in Zuiver Zuid worden opgeleverd inclusief een luxe keuken én inbouwapparatuur. De ontwerpers van Wijnand keukens uit Zwolle en Leek hebben voor elke woning een keuken ontworpen. Uiteraard kunt u zelf de finishing touch van uw keuken bepalen.

Kies uw eigen stijl

U krijgt een hoogwaardige keuken van het merk Rotpunkt. De keuken wordt geleverd met een koelkast, gaskookplaat, afzuigkap, oven en vaatwasser. U heeft de keuze uit vele kleuren fronten, aanrechtbladen en grepen. Samen met de (keuken)architecten van Wijnand keukens gaat u de creatieve diepte in. Met oog voor het kleinste detail, zorgen zij dat uw keuken zowel in vorm als functie perfect aansluit bij u en uw nieuwe woning. Naast deze hoogwaardige keuken heeft Wijnand keukens samen met Nijhuis Bouw B.V. ook een aantal andere varianten bedacht. In overleg zijn deze varianten zelfs uit te breiden, zo kiest u de keuken die perfect bij u past!

Kwaliteit gegarandeerd

Bij Wijnand keukens Zwolle & Leek vindt u specialisten met verregaande passie voor hun vak en topservice van begin tot eind. Of het nu gaat om het advies, ontwerp of de montage van uw keuken, ze lopen graag een stapje harder om samen met u tot bijzondere oplossingen te komen.

Twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen

Bij een bijzondere woning hoort een bijzondere keuken. Een keuken die uitstraalt wie u bent en waar u voor staat.

Download hier de brochure

Rijwoningen

U krijgt een hoogwaardige keuken van het merk Rotpunkt. De keuken wordt geleverd met een koelkast, gaskookplaat, afzuigkap, oven en vaatwasser.

Download hier de brochure

Appartementen

Bij Wijnand keukens Zwolle & Leek vindt u specialisten met verregaande passie voor hun vak en topservice van begin tot eind.

Download hier de brochure